Itt a lehetőség, hogy

PÉNZT KERESS

a kedvenc kávéd ajánlásával

Ha jól körbenézel, akkor a legtöbb ismerősöd kávézik. Miért ne ajánlanád nekik a kedvenc AURILE kávéd, hiszen minden bizonnyal hasonló cipőben, hasonló problémákkal küzdenek, amire az AURILE Funkcionális kávé lehet a megoldás. Amellett, hogy segítesz másoknak, még pénzt is keresel vele. Nem baj, ha úgy gondolod nem értesz hozzá, mert ingyenes email tanfolyamunkon segítünk és ellátunk számtalan hatékony praktikával, ami a munkádhoz szükséges.


Mit kell tennem, hogyan működik az AURILE Mellékállás program a gyakorlatban?

A jelentkezés kitöltésével egy személyes Értékesítői kódot kapsz, mellyel a katalógusárnál jóval olcsóbban tudsz vásárolni AURILE Kávékat és Teákat, melyeket utána katalógusáron el tudsz adni, ezzel a különbözet, haszon azonnal a zsebedben landol.

Továbbá lehetőséged nyílik másoknak is szólni az AURILE Mellékállás programról és ha általad ők is elkezdik a munkát, értékesítenek terméket, további embereknek szólnak a lehetőségről, akkor utánuk további bónusz jutalékot kapsz, melyet minden hónap 4-én felvehetsz vagy akár le is vásárolhatsz további kedvezményes termékekre, amit aztán el tudsz adni teljes áron.

Egyszerü és gyors online jelentkezés az AURILE Mellékállásra

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Neme:*
Születési dátum:*
Az alábbi formátumban add meg: 2016-01-01
Iránytószám:*
Település:*
Utca / házszám:*
Mobiltelefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Személyigazolvány szám:*
Ha elfelejtenéd a Vevőkódod, ezzel tudsz újat igényelni.
Kezdő értékesítői csomag igénylése:*
Regisztrációs feltételek:* Elfogadom

MI FOG TÖRTÉNNI A JELENTKEZÉS GOMB MEGNYOMÁSA UTÁN?
Jelentkezésedet emailben visszaigazoljuk. Elkészítjük a személyes értékesítési kódod, melyet egy másik emailünkben visszaküldünk. Az emailt követő 1 héten belül a GLS futárszolgálat egy csomagot fog küldeni számodra, melyben megtalálható lesz az értékesítő csomag a számos (jobbra látható) AURILE termékkel, hogy el tudd kezdeni a munkát. Kényelmesen a futárnak kell majd átvételkor kifizetned a csomag árát, a 12.230 Ft-ot. A csomag tartalmazza a szerződést is, amit kitöltve vissza kell küldened postán a központunkba a kézhez vételtől számított 1 héten belül. A pontos postacímet és a kitöltési útmutatót a személyes értékesítői kódoddal együtt a fent megadott email címre küldjük.

Vélemények az AURILE Mellékállásról

Eszter véleménye

Örülök, hogy rátaláltam a kávékra! Sikerült belepótolni vele a házikasszába egy kicsit, ami most nagyon jól jött.